Fragt 39 DKK | Levering 1-3 hverdage | Returret 14 dage

Om Minifique

Her skal du ikke lede længe efter
billigt brugt børnetøj og brugt legetøj!

Hos Minifique har vi en ambition om, at det skal være nemt, bæredygtigt og tidsbesparende for dig at sælge og købe brugt børnetøj og legetøj. Vi har derfor udviklet denne online formidlingsplatform mellem sælger og køber, hvor du som sælger slipper for alt besværet med at sælge dine produkter, og hvor du som køber kan shoppe løs, når du har tid. Året rundt, alle dage – også om natten.

Følg os gerne på Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler nyheder, tilbud samt konkurrencer.

Sidder du stadig med nogle ubesvarede spørgsmål, så kig på siden FAQ eller send os en mail.

Salg
Sælg brugt og giv andre
en ny brugt garderobe

Alle børnefamilier ved, hvor meget børnetøj der skal til, og hvor hurtigt tøjet bliver for småt. Meget af tøjet er stadig i fin stand, og du ved, at der er andre, der kan få glæde af det, men måske kan du ikke overskue at sælge ud, da det ofte kan være omfattende og tidskrævende.

Det ENESTE du skal gøre, for at sælge produkter hos os, er at:

  • Oprette en shop.
  • Vælge indleveringstype.
  • Pakke alle dine ting ned.

Resten klarer Minifique!

Du kan til en hver tid følge med i dit salg online, hvor Minifiques kommission på 50% er fratrukket.

Du modtager en mail fra os, når dine produkter:

  • Er ankommet til Minifique.
  • Er klar til gennemgang/prissætning.
  • Ligger klar til salg på minifique.dk.

Opret en shop her og lad os om ALT arbejdet. Vi sørger tilmed for, at dine produkter kommer forsvarligt ud til køberen. Med andre ord; vi knokler – du tjener!

Køb
Tænk på miljøet
– køb billigt og brugt børnetøj

På minifique.dk kan du shoppe løs, præcis når det passer dig! Støt op om vores bæredygtige koncept og køb brugt børnetøj og legetøj fra sælgere i hele landet – endda samlet ét sted. Du kan søge efter et specifikt produkt i en bestemt størrelse med vores søgefunktion. Bestil dine produkter, vi pakker din bestilling – og få dage efter kan du hente pakken i din valgte GLS PakkeShop i Danmark.

Vi lægger stor vægt på, at produkterne er i god og brugbar stand, og vi kontrollerer alt, inden det bliver sat til salg. Alle produkter er som udgangspunkt gode, men brugte. Såfremt produktet er nyt med mærke, kan det typisk ses på billedet. Hvis produktet fremstår som nyt, bestræber vi os på at skrive dette. Dog har du op til 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

Når du lægger produkter i indkøbskurven på minifique.dk, kan du dog ikke være helt sikker på, at det også bliver dine, førend du har betalt for dem. Dette af den simple årsag, at alle produkter er unikke. Alle købere skal derfor have lige mulighed for at købe produktet ud fra princippet ”først-til-mølle”.

Shop
Hvis du gerne vil sælge ud,
men ikke gider alt besværet

Når du opretter en shop, betaler du et engangsbeløb. Herefter kan du fylde din shop op med nye produkter løbende, og du kan have en shop hos minifique.dk de næste mange år. Du skal blot vælge samt betale for den indleveringstype, der passer dig bedst.

Minifique fotograferer dine produkter i fotostudie, indtaster størrelser og brands. Minifique prissætter gerne alle dine produkter for 99 DKK. Du har selv mulighed for at tilføje yderligere produktbeskrivelser og ændre priser løbende. Alle produkter opbevares på et isoleret og opvarmet lager.

Minifique varetager al salg og udbetaler din fortjeneste på din bankkonto eller via MobilePay, modregnet 50% i kommission, når du anmoder herom og maks. én gang pr. måned

For hver gang du indleverer nye produkter i din shop, starter en ny periode på et år. Det betyder, at du fx kan have fem indleveringer til salg i din shop samtidig.

Hvis du, mod forventning, ikke får solgt alle dine produkter, når året er gået, har du følgende valgmuligheder:

  • Donere produkterne til en velgørende organisation
  • Få produkter returneret via GLS, hvor du betaler alle omkostninger.
  • Afhente produkter gratis på Shell, Hovedgaden 2, 5853 Ørbæk.

Du kan til enhver tid opsige din shop, uanset om du har produkter tilbage i shoppen eller ej. Bemærk at det koster det samme, uanset om du har shoppen i en måned, seks måneder eller et år.