Fragt 39 DKK | Levering 1-3 hverdage | Returret 14 dage

Betingelser

august 2020

Handelsbetingelser for brug af minifique.dk

Minifique.dk formidler salg af brugt børnetøj, legetøj, udstyr, interiør, accessories 0-12 år samt amme- og ventetøj.

Minifique.dk er åben 24 timer i døgnet. Det kan dog ske, at webshoppen lukkes grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

Minifique.dk drives af Minifique IVS, CVR-nr. 40130543 og er en online platform, hvor en sælger kan leje en shop og anmode Minifique formidle salg af sælgers produkter til køber. Aftalen indgås mellem sælger og køber, hvor Minifique alene er formidler via minifique.dk og således ikke juridisk part i handlen.

Disse handelsbetingelser gælder for enhver handel på minifique.dk. Betingelserne er opdelt i 4 afsnit; 1) om oprettelse af en brugerprofil for Køber hhv. Sælger, 2) om salg af produkter, 3) om køb af produkter og 4) generelle betingelser om brug af minifique.dk.

Nærværende betingelser suppleres af Minifiques Privatlivspolitik og Cookiebetingelser. Som bruger af minifique.dk accepterer du samtidig de angive betingelser.

Afsnit 1 – oprettelse af en bruger

Oprettelse af en bruger

For at oprette en bruger på minifique.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel oprette en brugerprofil, sælge eller købe produkter, såfremt du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå en aftale.

Du accepterer, at minifique.dk kun må anvendes til køb og salg mellem privatpersoner. Privatpersoner må ikke bruge minifique.dk på et erhvervsmæssigt grundlag. Salg af nye/brugte varer, der er købt med videresalg for øje og som har til formål at skabe økonomisk vinding for privatpersoner, anses i denne sammenhæng for at have et erhvervsmæssigt sigte.

Ved at oprette en brugerkonto bekræfter du, at dine brugeroplysninger er korrekte, at oplysninger om dine produkter er korrekte, og at du overholder lokale regler og love inkl. love for online adfærd.

Misbrug af din konto, som skyldes skødesløs omgang med log-in oplysninger, eller tab/tyveri af en enhed med adgang til servicen, er ikke Minifiques ansvar. Minifique kan ved henvendelse hindre adgang til din konto.

Minifique forbeholder sig retten til, til enhver tid at lukke din brugerkonto, såfremt du har handlet i strid med betingelserne, herunder efter Minifiques vurdering handler med erhverv for øje, eller dansk ret i øvrigt.

Minifique.dk indeholder ophavsretlig og fortrolig information, som er beskyttet af relevant immaterialret samt øvrig ret. Minifique tildeler dig en begrænset, genkaldelig, personlig, ikke-overførbar, og ikke-eksklusiv ret og licens til at tilgå minifique.dk betinget af, at du ikke (og ikke giver tredjepart ret til) kopierer, modificerer, skaber et afledt produkt fra, foretager reverse engineering, sælger, tildeler, leaser, optager lån i, eller på anden måde overfører en hvilken som helst ret under betingelserne til en tredjepart.

Betalingsmuligheder

Du har følgende betalingsmuligheder på minifique.dk:

 • Visa
 • Visa Electron
 • Visa Debit
 • Mastercard
 • Maestro
 • MobilePay

Hvis du ønsker at betale med Mastercard eller et Visa kort, vil du som en del af betalingen blive ledt gennem en sikkerhedsløsning (3D Secure), som sikrer et gennemført sikkert køb.

Ved mistanke om kortsvindel kan Minifique kræve betaling via bankoverførsel.

Minifique kan udstede rabatkuponer, der giver rabat for køber og sælger. Udstedes der rabatkuponer til købere, da betales rabatten af Minifique, idet rabatbeløbet fragår i den kommission, som Minifique ellers er berettiget til. Vilkår og gyldighed af rabatkuponer fremgår af rabatkuponen.

Afsnit 2 – bestemmelser for sælgere

Oprettelse af en shop

En bruger kan oprette en shop på minifique.dk, hvor brugeren sælger sine produkter. En bruger kan ikke sælge produkter på minifique.dk uden, at der er oprettet en shop.

Shoppens varighed er ubegrænset, hvor man løbende kan indlevere produkter mod betaling af indleveringstype. Når produkter i en indlevering bliver sat til salg, kan de ligge til salg i et år, hvorefter man får følgende valgmuligheder, hvis man, mod forventning, stadig ikke har fået solgt alle produkter:

 1. Donere produkterne til en velgørende organisation,
 2. Få produkter returneret via GLS, hvor du betaler alle omkostninger, og
 3. Afhente produkter gratis på Shell, Hovedgaden 2, 5853 Ørbæk.

Fortrydelse

Når du bestiller en shop på minifique.dk, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du har oprettet shoppen. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os om din beslutning om at udnytte fortrydelsesretten. Meddelelsen skal gives på mail [email protected].

Indlevering af produkter

Efter oprettelse af en shop kan du indlevere produkter til Minifique. Du har tre valgmuligheder for at lave en indlevering til Minifique:

1) GLS afhenter privat: 599 DKK

 • Pak dine ting ned i max 3 kasser og emballér dem forsvarligt.
 • Benyt gerne få, men store kasser (fx flyttekasser.)
 • GLS afhenter dine kasser samlet på en valgfri dato og adresse i Danmark, uanset om du er hjemme eller har sat kasserne ud.
 • Det er vigtigt, at GLS kan finde dine kasser og at de er sat frit tilgængeligt, da vi ellers opkræver et gebyr på 200 DKK for ulejligheden.
 • Hver kasse inkl. produkter må max veje 10 kg. Vejer kassen mere opkræves et gebyr på 50 DKK.
 • Hver kasse må max måle 300 cm i omkreds.
 • GLS kan afvise eller returnere pakker, som ikke er forsvarligt emballeret. Læs evt. deres betingelser ved spørgsmål.

2) GLS PakkeShop: 499 DKK

 • Pak dine ting ned samlet i max 3 kasser og emballér dem forsvarligt.
 • Benyt gerne få, men store kasser (fx flyttekasser.)
 • Påsæt en pakkelabel på hver kasse med Minifique som modtager.
 • Modtag pakkelabels pr. post for 19 DKK eller print selv pakkelabels, som fremsendes på mail.
 • Hver kasse inkl. produkter må max veje 10 kg. Vejer kassen mere opkræves et gebyr på 50 DKK.
 • Hver kasse må max måle 300 cm i omkreds.
 • GLS kan afvise eller returnere pakker, som ikke er forsvarligt emballeret. Læs evt. deres betingelser ved spørgsmål.

3) Lokal indlevering, Fyn: 399 DKK

 • Indlevering på Shell, Hovedgaden 2, 5853 Ørbæk.
 • Pak dine ting ned samlet i max 3 kasser/sække og emballér dem forsvarligt.
 • Benyt gerne få, men store kasser/sække (fx flyttekasser.)
 • Påsæt synligt shopnummer på HVER kasse/sæk.
 • Kvittering modtages ved indlevering.

Minifique/GLS foretager ikke emballagekontrol og erstatter ikke beskadigelser på pakker, hvis det vurderes, at emballeringen ikke var tilstrækkelig og forsvarlig.

Der opkræves et gebyr, hvis antal af kasser overstiger indleveringstypens antal.

Der kan indleveres produkter til samme shop af flere omgange løbende. Dog oprettes indleveringen på ny, betales og produkterne tilføjes efterfølgende i samme shop.

Ved spørgsmål til indlevering eller oprettelse af shop: [email protected].

Produkterne

Minifique tager imod tøj, sko, legetøj, udstyr, interiør og accessories størrelse 0-12 år samt amme- og ventetøj.

Det er ikke muligt at sælge store produkter som fx barnevogn, klapvogn eller puslekommode på minifique.dk.

Minifique gennemgår alle indleverede produkter og sørger for fotografering og beskrivelse. Minifique tager 1 billeder pr. produkt. Minifique ejer samtlige rettigheder til billedmateriale og beskrivelser, herunder supplerende beskrivelse fra Sælger. Minifique kan frit anvende billeder og tekster til markedsføring.

Alt tøj skal være vasket og produkter skal være vasket eller tørret af, såfremt det er muligt for det enkelte produkt. Modtager Minifique tøj eller andre produkter, der mod forventning skulle være ildelugtende, hullet, plettet, beskidt, beskadiget eller defekt, som har betydning for brugen af produktet og produktets stand, forbeholder Minifique sig retten til at frasortere disse. Dog tager Minifique mod sko og overtøj med almindelige brugsspor. Minifique vurderer om det enkelte produkt er salgsbart.

Minifique tager ikke imod ulovlige kopivarer, stjålne varer eller produkter, der er åbnet/taget hul på fx en halv pakke bleer/ammeindlæg.

Minifique opfordrer til, at sælger kigger sine produkter kritisk igennem og:

 • kontrollerer, at alle produkter er komplette.
 • kontrollerer, at der ikke mangler brikker i et puslespil.
 • kontrollerer, at der ikke mangler knapper/lynlåse.
 • kontrollerer om lyd/lys virker i legetøj. Hvis det ikke virker, og produktet herfor mister sin brugbarhed, modtager vi det ikke. Men har det ikke har betydning for brug af produktet, noteres det blot af sælger i det online indtastningsskema på minifique.dk, når produkterne er fotograferet og sælger skal godkende sine produkter.

Minifique kontrollerer lyd og lys. Minifque kontrollerer ikke, om legetøj er komplet (f.eks. puslespil, bilbaner, LEGO-sæt).

Minifique bestemmer egenhændigt, om Minifique vil sætte en brugers genstande til salg på minifique.dk. Minifique meddeler brugeren, hvilke genstande Minifique ikke ønsker at sætte til salg på minifique.dk.

Sælger har tre muligheder for frasorterede produkter:

 • Donere produkterne til en velgørende organisation.
 • Få produkterne sendt tilbage, hvor sælger betaler alle omkostninger.
 • Afhente produkterne gratis på Shell, Hovedgaden 2, 5853 Ørbæk.

Forsikring

Dine produkter er ikke forsikret hos Minifique. Det er derfor din egen forsikring, der skal sikre imod tyveri, skader, brand m.v. mens produkterne er hos Minifique med henblik på salg eller returnering.

Prissætning samt salg enkeltvis eller samlet

Sælger bestemmer, om produkter skal sælges enkeltvis eller sammen med andre produkter. Ønsker sælger, at produkter skal sælges i fællesskab, da skal sælger pakke produkterne sammen, når de indleveres til Minifique, eller på anden måde vise, at produkterne skal sælges samlet.

Sælger bestemmer også prisen på produkterne. Sælger kan tilvælge, at Minifique prissætter alle produkter for 99 DKK. Sælger kan dog frit ændre de priser, som Minifique har foreslået i hele Lejeperioden.

Købsaftalen

Aftalen om køb henholdsvis salg indgås mellem Køber og Sælger på de vilkår, som fremgår af nærværende. Sælger bekræfter at være bekendt med betingelserne for køb, herunder at Køber har fortrydelsesret.

Honorar til minifique.dk

Sælger betaler i) et fast beløb på 99 DKK for oprettelse af shop og ii) 50% af alle salg i kommission.

Oprettelse af en shop, indleveringstypen samt "fremsendelse af labels pr. post" afregnes med det samme.

Udbetaling til sælger

Minifique opgør en gang om måneden dine samlede salg. Opgørelsen følger kalendermåneden. Dog kan Minifique forlænge den første periodeopgørelse, så den omfatter op til 45 kalenderdage. Oprettes en shop eksempelvis den 20. januar, da kan første periode omfatte 20. januar til 28. februar.

Udbetaling sker efter anmodning fra sælger, eller i forbindelse med påmindelse efter et halvt år eller ved opsigelse af shop. Sælger kan anmode om udbetaling én gang månedligt. Udbetaling kan ske ved bankoverførsel til dansk bankkonto, til samme betalingskort, som der kan betales med, eller via Mobilepay.

I udbetaling er fratrukket Minifiques kommission på 50%.

Ansvarsfraskrivelse

MINIFIQUE ER IKKE ANSVARLIG FOR UNDERGANG AF DINE PRODUKTER, IMENS AT DINE PRODUKTER ER I MINIFIQUES BESIDDELSE, MEDMINDRE MINIFIQUE HAR HANDLET FORSÆTLIGT ELLER GROFT UAGTSOMT I FORBINDELSE MED PRODUKTETS UNDERGANG.

Afsnit 3 – bestemmelser for købere

Minifique tager forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte produkter.

Beskrivelse af produkter er udarbejdet af Minifique.dk. Sælger kan tilføje supplerende kommentarer, men ikke ændre i Minifiques beskrivelser, da Minifique vurderer, dette er væsentlig info for køber. Priser er fastsat af Sælger og Sælger kan til enhver tid ændre priser. Alle priser er fastsat uden moms og der tillægges ikke moms på køb af produkter, da aftaler indgås mellem forbrugere. Fragtpriser er dog opgivet inkl. moms.

Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Gennemfør betaling”. Herefter går din ordre videre til Minifique.dk. Når du har købt et produkt hos os, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af dit køb. Flere kunder kan have samme produkter i indkøbskurven. Den kunde, som gennemfører købet først, vil være køber af produktet. Hvis en anden køber produktet før dig, da vil du blive informeret om dette, inden du evt. gennemfører dit køb.

Minifique leverer til Danmark. Det er ikke muligt at købe til levering i Grønland, på Færøerne eller udlandet i øvrigt.

Fragt & levering

Hos Minifique sørger vi for, at du vil modtage pakken på bedste og hurtigste måde. Du vil derfor ved checkout få vist hvilke muligheder, du har for levering, som er gældende for netop din ordre.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

 • Levering til nærmeste GLS Pakkeshop for 39 DKK.
 • Afhentning hos Shell, Hovedgaden 2, 5853 Ørbæk for 19 DKK.

Din forsendelse er forsikret.

Du vælger selv i hvilken GLS PakkeShop, du vil hente din pakke. Når du indtaster din mailadresse og dit mobilnr. på minifique.dk, sender GLS automatisk en mail/sms til dig, når din pakke er klar til afhentning. Heri står, hvad du skal medbringe og oplyse, når du henter pakken.

Vær opmærksom på, at der ved bestilling af særligt tunge eller ekstra store produkter ikke kan leveres via GLS.

Som standard afsender vi produktet inden for 1-3 hverdage, hvis ikke andet er oplyst.

Fortrydelsesret

Når du handler på minifique.dk, har du altid 14 dages fuld returret fra den dag, du har modtaget produktet. Dog kræves det, at produktet er ubrugt og sendes retur i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage/pakke.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af produktet uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Hvis du ønsker at returnere hele eller dele af din ordre, skal det returneres til Minifique via GLS med omdeling til følgende adresse:

Minifique IVS
Engvej 1
5853 Ørbæk

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at produkterne er forsvarligt emballeret. Du har selv ansvaret for pakken/produkterne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. Track & Trace nummer. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, hvor vi kan se ordrenummer, dit navn og varenummer på den returnerede vare.

Refusion sker til det betalingskort, som ordren er gennemført med. Bemærk, at der kan gå nogle dage, inden du kan se pengene på din konto. Du skal selv betale fragtudgifterne ved tilbagelevering af produktet, når du fortryder.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når vi modtager produktet retur, gennemgår vi det, og du får tilbagebetalt produktets købspris. Dine eventuelle fragtudgifter til at returnere produktet står du selv for. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Eventuelle fragtudgifter for selvvalgt leveringsmetode ved køb tilbagebetales dog ikke.

Fra vi modtager din returordre, til du kan se pengene retur på din konto, går der maks 14 dage, men ofte kortere tid.

Bemærk:

Inden for de første 14 dage, efter du har fortrudt dit køb, kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis produktets værdi er forringet, fordi du reelt har taget produktet i brug, det er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for det, du har håndteret produktet på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå produktets art, egenskaber og den måde, som det fungerer på, du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af produkttype m.m. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve produktet, men ikke tage det i egentlig brug. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan lave en reklamation ved at kontakte os via mail [email protected]. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. Husk at oplyse ordrenummer.

Når du returnerer produktet, bedes du samtidig, så detaljeret som muligt, oplyse, hvad problemet er. Husk også at vedlægge kopi af ordrebekræftelse eller anden form for dokumentation, så vi kan spore din ordre i vores system.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger for at sende produktet retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af produktet efter undersøgelse.

Husk at produktet altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/produkterne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. Track & Trace nummer.

Afsnit 4 – generelle betingelser for brug af minifique.dk

Brug af minifique.dk er på eget ansvar. Minifique fraskriver sig ethvert ansvar. I det omgang gældende lov muliggør dette, giver Minifique ingen garantier for, at

 1. Minifique opfylder dine krav,
 2. Levering af dele af servicen ikke forstyrres, forsinkes, er sikker eller fejlfri,
 3. De købte produkter via minifique.dk vil leve op til den kvalitet eller standard, som fremgår af beskrivelsen, eller information afgivet af sælger i øvrigt.
 4. Kvaliteten af produkter vil leve op til dine forventninger.
 5. Produkter købt gennem minifique.dk er fri for fejl efter produktansvarsloven.

Under ingen omstændigheder vil Minifique, leverandører, og deres respektive ejere, ledere, medlemmer, agenter og medarbejdere, være ansvarlig for tab af fortjeneste, driftsforstyrrelser, tab af forretningsoplysninger, tab af forretning, muligheder eller andet økonomisk tab, tab af data eller nogen direkte, indirekte, hændelige skader, følgeskader, specielle, eller strafferetlige skader eller tab, hvad enten baseret på kontrakt, skadegørende handling eller andet, der udspringer af eller i forbindelse med brug af eller manglende evne til at bruge minifique.dk, ethvert indhold leveret til dig, uanset om Minifique er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader eller tab. Under alle omstændigheder, og uden at det berører førnævnte, skal Minifiques ansvar begrænses til typiske og forudsigelige skader og må ikke overstige prisen for en tre (3) måneders abonnementsperiode.

Du accepterer at holde Minifique fri for ansvar, og efter anmodning, dets respektive direktører, officerer og medarbejdere fra og mod alle tab, forpligtelser, skader, omkostninger eller udgifter (herunder rimelige advokatsalærer og omkostninger) der udspringer af ethvert krav, handling, eller sagsanlæg fra en bruger eller en tredjepart på grundlag af et brud på Betingelserne af dig eller en anden bruger.

Vi kan overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til Betingelserne uden dit forudgående samtykke til en eventuel ny leverandør af lignende tjenester.

Begrænsning af service

Minifique kan ændre, suspendere eller afbryde ethvert aspekt af servicen til enhver tid, herunder tilgængeligheden af enhver funktion, database og/eller indhold. Minifique kan også begrænse visse funktioner og tjenester eller begrænse din adgang til dele af eller hele Minifiques tjenester uden ansvar. Hvor disse ændringer eller suspensioner vil udgøre en afslutning af servicen, kan du være berettiget til en tilbagebetaling af en andel af din abonnementsbetaling.

Tilgængelighed af service

Minifique.dk bestræber sig på at tilbyde en stabil service, men giver ingen garantier for, at tjenesten vil være fejlfri, eller at tjenesten vil være uden afbrydelser. Hvis der opstår en fejl, bedes du rapportere det til vores kundeservice på [email protected] og Minifique vil forsøge at rette fejlen så hurtigt som muligt.

Minifique kan lejlighedsvis begrænse din adgang til minifique.dk for at udføre reparationer, vedligeholdelse eller at indføre ny funktionalitet eller tjenester, og vil bestræbe sig på at holde forstyrrelser til et minimum.

Minifiques ansvar

Minifique er ikke ansvarlig for at kontrollere ægtheden af hverken brugere eller de produkter, der sælges på minifique.dk.

Minifique holder ikke styr på, garanterer ikke, og er ikke ansvarlig for kvalitet, sikkerhed, og lovligheden af de solgte produkter i en transaktion.

Kommunikation og nyhedsbrev

Minifique deler ikke dine oplysninger med tredjeparter til markedsføringsformål uden dit udtrykkelige samtykke.

Har du ved oprettelsen accepteret at modtage relevant kommerciel kommunikation fra Minifique og vores partnere, vil du via digitale kommunikationskanaler, herunder e-mail, SMS, på Minifique.dk, push-meddelelser på dine elektroniske enheder eller telefonopkald kunne modtage henvendelser.

Du accepterer, at Minifique kan sende dig elektroniske forespørgsler vedrørende din konto, annoncere opdateringer, give information om status og samt informere om indhold offentliggjort af andre brugere på minifique.dk.

Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet, kan du gøre det ved at følge linket i det modtagne nyhedsbrev eller via din minifique.dk kontos indstillinger.

Ændring af Betingelserne

Minifique kan ændre betingelserne når som helst ved at offentliggøre de ændrede betingelser på sin hjemmeside. Det er dit ansvar at gennemgå betingelserne fra tid til anden for at se, om de er blevet ændret. Den faktiske dato for hver ny version af betingelserne vil blive angivet i toppen af siden for betingelserne. Hvis du fortsætter med at bruge minifique.dk efter at vi har oprettet ændrede betingelser, vil det betyde, at du accepterer vores opdaterede betingelser. Ønsker du ikke at acceptere disse ændringer, skal du stoppe med at bruge minifique.dk.

Privatlivspolitik

Minifique respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du afgiver på minifique.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Minifique.dk registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Ved at benytte minifique.dk eller ved at bestille varer på minifique.dk accepterer du, at Minifique registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Du kan benytte minifique.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Minifique.dk benytter cookies (se mere i afsnittet nedenfor), men benyttelsen af minifique.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

For at Minifique kan handle og levere varer, nyheder og andre tjenester, har vi brug for visse personoplysninger, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

 • Foretager et varekøb på minifique.dk
 • Tilmelder dig et nyhedsbrev
 • Deltager i en konkurrence
 • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
 • I øvrigt giver personoplysninger til os via minifique.dk eller på anden måde

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at minifique.dk behandler personoplysningerne, herunder at minifique.dk:

 • Registrerer de personoplysninger, du afgiver herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger
 • Registrerer oplysninger om de køb, du foretager på minifique.dk

Minifique sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart og opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. De afgivne personoplysninger opbevares i 5 år, for at opfylde bogføringslovens bestemmelser, hvorefter de automatisk anonymiseres i vores IT-systemer.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig, samt hjælpe ved eventuelle fejl og mangler i forbindelse med bestilling og levering.

Du har til enhver tid ret til at:

 • Få oplyst, hvilke personoplysninger, Minifique har registreret om dig
 • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
 • Få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
 • Bede om at få slettet alle personoplysninger

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Minifique tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er

Minifique IVS
CVR. nr.: 40130543

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på [email protected].

Klage over minifique.dk’s behandling af personoplysninger kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
[email protected]
www.datatilsynet.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning og/eller Forbrugerklagenævnet

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Læs mere på www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her ec.europa.eu/odr

Cookiebetingelser

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 • Google Analytics